perjantai 24. lokakuuta 2014

Discovering Fitzroy pt 2

Heips taas! Piti tulla heti tänään jo postailemaan, kun oon niin innoissani näistä Fitzroyn kuvista :-D Niin kaunis ja karismaattinen alue täynnä upeita yksityiskohtia ja putiikkeja. Lähdin Fitzroyhin alunperin vain gluteenittoman ruuan metsästyksen vuoksi - netin mukaan kaikki parhaimmat kahvilat ja ravintolat löytyvät nimenomaan sieltä - ja päädyin ihanan lounaan lisäksi rakastumaan koko paikkaan, löytämään useita vegaanipuoteja ja kuolaamaan upeiden vintage-liikkeiden näyteikkunoita.

Lupasin kertoa lisää mun viime viikolla tapahtuneesta muutosta, mutta en oikeestaan keksi enää mitään uutta kerrottavaa! Olin totta puhuakseni vähän kauhuissani tästä perheestä, koska tein perus Netat ja tuomitsin koko konkkaronkan perheen Facebook-profiilien perusteella (=ajattelin, että perheen 17-vuotias tyttö olisi aivan täysi pissis, enkä ikimaailmassa voisi asua kyseisen teinihirviön kanssa saman katon alla). Nyt näiden kohta kahden viikon aikana oon kuitenkin tullut siihen tulokseen, että a) olin taas ennakkoluuloineni väärässä ja b) vaikkei minulla ja mainitsemallani tytöllä mitään yhteistä olekaan, hän on huuurjan hauska ja mukava - samoin kuin perheen toinen "lapsi", 21-vuotias Steph. Eniten kuitenkin tykkään (edellistä postausta kompaten) mun uudesta hostdadistä, jonka kanssa tänäänkin jäätiin illallisen jälkeen pariksi tunniksi kahdestaan juttelemaan, kun kerrottavaa vaan riitti.

Huomenna suuntaan Bendigon pikkukaupunkiin juhlimaan norjalaiskamulin synttäreitä muiden vaihtarien kanssa, ja sunnuntain vietän näillä näkymin St. Kildassa (hyvin tunnettu ja idyllinen Melbournen suburbi tämäkin) metsästäen Finn-nimistä kahvilaa suomalaisen ruuan perässä! Mutta nyt on pakko lopettaa höpiseminen - mulla on huomenna edessä pitkän päivän lisäksi aikainen herätys, ja pitää vielä lakata kynnetkin ennen nukkumaanmenoa! :-D Viettäkäähän ihana viikonloppu!

Pictures from the day I fell in love with Fitzroy and caught myself thinking I never want to leave this city. 

IMG_8059kIMG_8024cIMG_8016f

IMG_8009fIMG_7984kIMG_8013dIMG_8014dIMG_8026kkIMG_7959k

5 kommenttia:

  1. Ihanaa et sul menee hyvin:3 Rakastuin tohon pappaan <3 !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeejee! Ja eika oikeesti, odotin oikeeta hetkea teeskennellen napraavani kannykkaa :-D ja sit ku kukaan ei kattonut ni otin akkia kuvan hehe

      Poista
  2. Wow – I love the pictures! You’re making me jealous!
    Also the design of your whole blog is really pretty, girl! ♥
    I’m following you via gfc & look forward for your next post. You’re great – keep going!
    Adoorablee.blogspot.com ♥

    VastaaPoista
  3. Hnnngh, ne värit. Diggaan sun tyylistä, hienoo jälkee.

    VastaaPoista
  4. käsittämättömän ihania kuvia!! ja varmasti toi koko paikkakin siis on, voi kun joskus pääsisin tonne. onhan se haaveena nähdä 'koko maailma' vielä joskus. ihastuin myös tohon ekan kuvan pappaan.

    VastaaPoista