lauantai 16. elokuuta 2014

Good night Melbourne

Rakastuin ihan täysin Melbourneen. Vaikka kaupunki ei ulkoisesti mikään maailman kaunein olekaan, on sen tunnelma aivan ihana. Äh, tosi vaikea sanoin selittää, mutta vitsi suomalaiselle on niin ihmeellistä asua näin isossa kaupungissa. Ihmiset täällä on tosi tyylikkäitä, cooleja, ja oon tosi inspiroitunut muuttamaan omia elämäntapoja ja olemaan yhtä cool haha.

Ootan kesää hiiirmusti - täällä lämpötila saattaa meinaan nousta viiteenkymmeneen, hups. Taidan alkaa käyttää aurinkorasvaa ekaa kertaa kymmeneen vuoteen. Ootan surffausta ja halpoja hedelmiä ja rusketusta, ensi viikoksi luvattu jo 18 astetta! Ja mun pitää alkaa pitää listaa asioista, joita haluan kokea täällä. Ekaa kerta elämässä tuntuu, että kaikki on mahdollista - aloitan tanssin ensi viikolla uudestaan ekaa kertaa neljään vuoteen, haluun alkaa tehdä ruokaa ja oppia orgaanisemmaksi, valokuvata ja kiertää Australiaa... Ja koska oon vaihto-oppilas, tää kaikki on mahdollista. Mulla on vihdoin aikaa tehdä asioita, joita en Suomessa koskaan ehtisi/uskaltaisi tehdä, eikä tarvitse stressata kouluasioista.

Oon ollut nyt kuukauden täällä, eikä oo ollu koti-ikävä ollenkaan. Oon itkenyt kaksi kertaa hostperheen ja väsymyksen takia, mutta en oo kyllä kertaakaan ajatellut, että haluaisin kotiin. Ei tää mitään ruusuilla tanssimista todellakaan ole, ja vaikka rotaryt meille painoittikin, että kotimaassa asiat ovat vain toisin, eivät paremmin, on mulle ihan selkeä fakta, että Suomi on yhteiskuntajärjestelmältään paljon parempi kuin Australia. Suhtautumiseni tulee kyllä muuttumaan tässä muutaman kuukauden sisällä, kun asettaudun paremmin ja alan nähdä paikkoja, mutta tällä hetkellä kaikki tuntuu arjelta (mikä on onneksi hyvä juttu!), enkä oo mitenkään ihkutusrakastunut tähän maahan.

Tässä kuvia muutaman tunnin takaa, anteeksi rakeisuus, oli pimeää :( Lisään kuvia itse kaupungista myöhemmin, nyt nukkumaan!!

It was a bit dark when taking these and the quality - yet again - is worse than usual, sorry :( 

Anyway, I went to the city today and the atmosphere was truly beautiful and something I'd never experienced before. Everyone looked so cool (haha at least cooler than in Finland) and goshhh I'm just so inspired, can't wait for the summer. I'm off to bed now, more photos of Melbourne coming real soon :-) xx
IMG_5951f IMG_5960g IMG_5962f IMG_5954g IMG_5955f IMG_5947k

5 kommenttia:

 1. Minkä tanssin aloitat -- jazzin tai nykyn? (en tiedä, osaisin kuvitella ne sinulle)

  Ihania ja tunnelmallisia kuvia anyway. Tutuu kamalan houkuttelevalta lukea vaihtarilaisuudesta ja miettiä et itsekin voisi olla hetken vapaa.

  VastaaPoista
 2. En oo itseasiassa varma! Jotain jazzin ja nykytanssin väliltä, tääl on ihan eri tansseja kuin Suomessa :-D kiitos!

  VastaaPoista
 3. Ihana mun mielestä ku kerrankin teksti on pitkä :) kiva lukee kuulumisia, eikä katsoa vain valokuvia, jotka btw ovat upeita !! pidä niiiiin upee vuos siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, tosi kiva et kerroit ni alan kirjottaa enemman!! Kiitos hirveesti.

   Poista