sunnuntai 7. syyskuuta 2014

The Great Ocean Road

Moikka!

Lähdettiin eilen mun maailman parhaan rotary-counselorin kanssa pienelle roadtripille the Great Ocean Roadille kenguruita metsästämään, koska olihan se jo ihan absurdia, että Ausseissa melkeen kaksi kuukautta asustaneena en ollut vieläkään nähnyt kenguruja (paitsi yhden kuolleen tienvarressa, sitä ei lasketa)! Koko päivä oli tosi onnistunut - sain nukkua aamulla pitkään, ja herättyäni muu perhe lähti kaupungille jättäen mut vihdoin yksin (kolme tuntia tanssia, naurua, hoilottamista ja onnenkyyneleitä, koska yksinolo on parasta). Keskipäivällä Julie tuli sitten hakemaan mut ja mun tsiljoona kamerahärveliä ja lähdettiin köröttelemään Melbournesta poispäin. Oikeestaan koko matka oli kuvaamisen arvoinen, koska Australian luonto on vaan suomalaiselle jotain niin upeaa ja erilaista. Perillä käytiin syömässä maailman parhaat gluteenittomat burgerit, ja paluumatkalla poikettiin läheiselle golfkentälle kenguruita ihastelemaan. Siellä ne vaan golffareiden joukossa mussuttivat ruohoa, ja mä olin vaan nii onnellinen, etten saanut sanaa suusta.

Anyways, arvatkaapa, kellä on viisi päivää kolmen viikon lomaan. Minullaaaaaaaa! Ja perjantaina on vielä casual clothes -day ja vaikka muut oppilaat sitä inhoovatkin, niin mä oon jo nyt ihan fiiliksissä suunnittelemassa asua hehee. Ja niin, kaikkein parasta on vielä se, että mun loma alkaa viikon muita perheenjäseniä aikasemmin, joten saan kokonaisen viikon mennä ja tulla miten huvittaa vanhempien ollessa töissä. Voi vitsi, oon vaan kauheen innoissan kaikesta! Hehkutan nyt kerran vielä siis - lähdetään kahden viikon roadtripille Queenslandiin, ja tarkoituksena ois nähdä kaikki teemapuistot, nähtävyydet ja kauppakeskukset matkan varrella. Kääks oon innoissani, mutta nyt pakko mennä nukkumaan. Kuvia kenguruista myöhemmin! ♥
 
Hi! I may or may not have the best rotary counselor ever!? She took me to the Great Ocean Road yesterday and it was, well, breathtaking. 

IMG_6260kIMG_6286f IMG_6240k IMG_6222k IMG_6227k IMG_6191d IMG_6181d IMG_6187s IMG_6173k IMG_6192f IMG_6234k IMG_6197v

9 kommenttia:

 1. Ooh nää kuvat, tai no itseasiassa kaikki nää sun blogin kuvat on vaan jotenkin niin ihania ! Jokaisessa on se sellanen tietty oma fiilis :) Ja ihanaa että kuvailet niin paljon siellä ausseissa niin saa vähä fiilistellä aussimaisemia täältä pallon toiseltaki puolen. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirveesti! Haluaisin itseasiassa kuvata taalla enemman, ja valilla tuntuu, etten paase kuvaamaan ollenkaan :-D Mutta sitten kun tulee jotain kuvaamisen arvoista, niin oon ihan kuvaustaivaassa hehee

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin oli! Olin tosin ihan jaassa kun tuuli niin kovasti :-D

   Poista
 3. Moi! Oon itsekin hakemassa nyt vaihtoon rotaryjen kautta ja kiinnostaisi toi australia yhtenä vaihtoehtona. Haluisin siis kysyy että onko se ollut sun mielestä hyvä päätös tai valinta lähteä just ausseihin ja miksi? Ja oliko se sulla ekana maavaihtoehtona? :)

  VastaaPoista
 4. Ai vitsi, upeita kuvia! Tulee kaipuu jonnekin lämpöseen! :)) <3

  VastaaPoista
 5. Nää on henkeesalpaavia!! Ei enää tälläsen blogin jälkeen malta oottaa et pääsee lähtee tonne! :D

  VastaaPoista