tiistai 22. heinäkuuta 2014

Singapore Pt 2

Moikka!

Kolme päivää Ausseissa takana ja hymyilyttää! Kaikki on menny tosi ihanasti, ja ainoa murheenaihe tällä hetkellä on torstaina alkava koulu - jännittää hirveesti. Toivon vaan, että ainakin joku tietää mun olevan vaihto-oppias ja tulee puhumaan, koska koulussa tosiaan on se 1600 oppilasta... No, uniformut on hankittu, säännöt luettu (hiukset kiinni, ei meikkiä/kynsilakkaa/räikeää hiusväriä/koruja/kännykkää/omaa laukkua tai kenkiä) ja tänään pitäisi valita oppiaineet. Toivotaan vaan, että kaikki menee hyvin :-) Tässä lisää kuvia Singaporesta! Hope you enjoy :)

Hi!

It's now been three days since I arrived in Australia and well, I'm smiling all the time. Everything's wonderful here and my only concern right now is the school which starts on Thursday - I'm so nervous. I just hope that at least some of the students know that I'm an exchange student and come and talk to me - there are about 1600 students in the school! Well, I've already got my school uniform, read the rules (not allowed to have your hair down/jewelry/make up/nail polish/mobile phone/bright pink hair which is weird for a Finn - we don't have any of that haha) and today I should start choosing the subjects I want to study. Let's just hope everything's going to be okay :-) Here're some pictures from Singapore, hope you enjoy! :)

IMG_4719kIMG_4315f IMG_4388x IMG_4334fk IMG_4385e IMG_4347c IMG_4691f IMG_4887k IMG_4447d IMG_4623d IMG_4475d IMG_4342kk IMG_4472f IMG_4572c IMG_4612c IMG_4697k

16 kommenttia:

 1. Tykkään sun kuvista ihan älyttömästi! Mitä muokkausohjelmaa käytät niissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirveesti! Käytän photoshoppia, mun on pitäny hirveen kauan tehdä tutoriaali, muttei oo koskaan tarpeeks aikaa :/ täällä vois kyllä keretä jossain välissä ku ei oo vielä kavereita haha

   Poista
  2. joo tee! näissä sun kuvissa on aina niin ihana tunnelma :)

   Poista
 2. Älyttömän ihania kuvia!
  Toivottavasti sulle tulis kivoja hetkiä siellä koulussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hehe on täällä ihan ok, tällä hetkellä muut tekee matikankoetta ja mulla ei oikeen oo mitään tekemistä :-D

   Poista
 3. Onko sulla tatuointi tuossa kädessä vai kahtoinko mä ihan väärin? :) upeen näkönen nimittäin! Ja mahtavia kuvia, toivottavasti sulle tulee huippu vuosi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmusti!!:-) ja otin ruskeen hennan Singaporessa, kuluu pois!

   Poista
 4. Huiii mua jänskättää sun puolesta! :D Tiukat säännöt siellä. :S Mut kyl se hyvin menee! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hirveen tiukat!! Mut ku kaikil on samat säännöt kuitenkin ni niinku sanoit, hyvin menee :-)

   Poista
 5. niiiin hyvää vuotta netta! lupaan seurailla sun blogsua ahkerasti, se on ihan paras, päivän piristys!

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Oon itse ajatellut lähteväni vaihtoon ensi vuonna ja murehdituttaa mun poikaystävä että miten meidän käy.. Miten sä ja sun poikaystävä ratkasitte tämän etäisyys ongelman?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Äh, ei kannata murehtia ollenkaan, kotiin jääminen poikaystävän takia ei tuu kysymykseenkään - mieti, kuinka paljon tuut katumaan sitä sitten jos erootte. Ku sain tietää hostmaan, aloin murehtii ihan hirveesti sitä parisuhdetta ja itkee itteeni uneen jne ja loppujen lopuks sitten poikaystävä tuli siihen tulokseen, ettei rakasta mua niin paljoa, että oottais mua sen vuoden (lue: jätti mut paskamaisesti enkä koskaan tuu antaa anteeksi), joten erottiin about kolme viikkoo ennen mun lähtöä. Koko juttu pilasi mun viimiset viikot Suomessa, mutta nyt oon tosi onnellinen, ettei mulla oo parisuhdetta josta murehtia. Voin kuitenkin sanoa, että TOSI moni lähtee vaihtoon niin, että poika-/tyttöystävä jää kotimaahan, joten et todellakaan tuu olemaan yksin. Parisuhde kuitenkin vaikeuttaa juttuja täällä tosi paljon, usein pilaa koko vuoden, joten jos (tai KUN!!) lähdet vaihtoon, sulla pitää olla tosi iso luottamus kumppaniis ja teidän pitää molempien tajuta, että sulla alkaa siellä uusi elämä, etkä voi enää olla yhteydessä joka päivä. Itse ennen eroa aattelin, että oltaisiin oltu "tauolla" vuosi ja katottu vuoden päästä uudestaan, mutta nyt kun koko tyyppi osoittautuikin kamalaksi niin ei tartte sitäkään jännittää :-D ähh, musta ei oikeen oo apua :( oo realisti. Tä on kamala sanoa, koska tiedän, miltä tuntuu olla tossa tilanteessa, mutta vaihtari-kotimaassa oleva poikaystävä -suhde on vielä rankempi kuin tavallinen kaukosuhde ja vaatii HIRVEESTI voimia ja vaivaa. Lähde vaihtoon, ja jos erootte vuoden aikana, niin sitten oisitte eronneet muutenkin.

   Poista
 7. Haha mitähän ne ois tykänny mun pinkeistä tai eilen värjätyistä räikeen punaisista hiuksista siellä koulussa... :''''D Muthei meijä pitää nähä sitte ko tuut suomeen! Pidä hauskaa siellä ja muista ilahduttaa meitä täällä blogissa akna välillä :3. Pakko myöntää et poikaystäväs teki kusipäisesti...mur... mulkoilen sitä varmaan loppuelämäni o__o. Mut muista pitää hauskaa ja nauttii elämästä! <3

  ~ ikävöin sua, mut niimmä oon jo kaks vuotta ikävöiny :')

  VastaaPoista