maanantai 7. heinäkuuta 2014

Ruisrock 2014: The 1975

Moikka!

Ruissiviikonloppu ohi ja paluu arkeen (lue: pakkauspaniikkiin) alkaa. Sanon vaan että on toi Matty aika kuuma. Sanon myös, että aikamoinen douchebag. Anteeksi rajauksen puolesta, ihmismassan ja liikkumisen takia en oikeen pystynyt tähtäämään kunnolla :-D

Sorry for the awful cropping going on here - it was hard to take good pictures while jumping and dancing and singing and smiling and laughing at the same time :-D
IMG_3464kk IMG_3410x IMG_3452d IMG_3387k IMG_3516d IMG_3522kkk IMG_3476f IMG_3541xx IMG_3403k IMG_3530x

15 kommenttia:

 1. wow hienoja kuvia!! millä nää otit? :) itelläkin meni eilinen ruississa ja joo pakko myöntää että onhan se matty aika kuuma..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Uskalsin ottaa eilen järkkärin mukaan eli siis canon 600D:llä!

   Poista
 2. oh my goodness. Tämäkin ihanuus oli Ruississa! Nyt kaduttaa etten lähtenyt sinne!

  http://heliheinolaphotography.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! Mulla eka kerta festareilla ja rakastuin koko hommaan :-D

   Poista
 3. Ihan sika ammattimaisia kuvia ! :D enkä kyllä ymmärrä mikä rajauksessa oli hassua, tosi siistejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau kiitos hirmusti! No jouduin sähläämään sen rajauksen kaa hirveesti ja leikkaamaan jalkoja yms pois ni olin ihan paineissa et näkyyks se :-D

   Poista
 4. Oii mäki olin tuolla! Oli niin mahtavaa ja hyviä kuvia oot saanu!

  milinblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. mitennii se oli douchebag? iha asialline jätkä hän mun mielest oli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh mul jäi vaan tosi ylimielinen kuva siit! Semmonen mukacool juoppotaitelija XD mut mietin kans et jos se oli sen "lavaminä". Joka tapaukses ihanaa musiikkii!

   Poista
  2. en tiiä näkeeks kukaan koskaa tätä kommenttia mut olin kyl ihan samaa mieltä, veti kunnon douche-show'ta, kyllähän sen nyt kaikki näki siitä miten joi siellä alkoholia ja poltti yms.

   uskon kylläkin, ettei ole samanlainen "normaalisti", tai no ehkä onkin. you never know. haastattelun yms. perusteella kyllä ei vaan pikemminkin ihan mukavahto :--)

   Poista
 6. Äh, kuuntele sen haastatteluja vaikka joskus, ennen kuin douchebagiksi nimeät. Harvinaisen selväpäinen ja fiksu jätkä ollakseen tollaisen supersuositun bändin keulahahmo. Pitäähän sitä nyt esiintyä, hyvänen aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiasiassahan emme kumpikaan tiedä "jätkän" oikeasta luonteesta yhtään mitään, mulle jäi vaan paha maku suuhun, en halunnut loukata. Olennainen oli kuitenkin kuvat ja ihana musiikki :-)

   Poista