perjantai 4. huhtikuuta 2014

Chasing the sun

Moikka!

Oon kirjoitellut tänne niin surkean lyhyesti viimeaikoina (ja kuvannut niin surkean vähän), että päätin tänään kertoa vähän muutakin kuin anteeksipyyntöjä hiljaiselosta.
Mun elämässä on tapahtunut ihan hirveesti, mutta tärkeimpänä asia, josta jo vähän mainitsinkin; lähden 15.7. Australiaan vuodeksi vaihtoon. Hui. Oon jo päässyt ajatuksen alkuhuumasta eroon, mutta sanon vaan, että mulla kävi mieletön tuuri - hakijoita ykkösvaihtoehtona Ausseihin oli about 90 ja noin 20 valittiin. Hui. Ja kaiken lisäksi näillä näkymin mun aussikoti löytyy jostain Melbournen läheltä, ei paha! Pidän tätä blogia normaaliin tapaan sielläkin, maisemat vaan vähän vaihtuu ;-) haha, eniten odotankin just valokuvaamista, aksenttia ja maisemia, vaikka kokemuksien ja ihmisten takia mä sinne oikeesti lähden. Hihiiiiiii oon kyllä niin iloinen.

Tässä kuvia kiireiseltä (kuvauspaikkaa piti siirtää noin minuutin välein koska aurinko laski laskemistaan) ex tempore -reissulta suolle Oonan kanssa. Toivottavasti tykkäätte :-)

IMG_0029h
IMG_0027d
IMG_9974f
IMG_0053fIMG_0031ff

8 kommenttia:

 1. mä utelen sen verran, että millä muokkaat kuvia? Tosi miellyttävän näkösii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Photarillahan mä :) suunnitelmissa ois tehdä postaus asiasta mut oon tosi huono toteuttamaan suunnitelmia :-D

   Poista
 2. Oot tosi nätti ja upeita kuvia täällä! :)

  helmi-i.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. I just love the golden light and the intense colors! :)

  VastaaPoista