perjantai 6. joulukuuta 2013

Christmas is in the air

Moikka ja oho, teitähän on ihan tolkuttomasti. Hui. Viime postauksesta on vaaaaaltava aika, en oo vaan löytänyt tästä syksy/talvi/syksy/talvi -hässäkästä mitään kuvaamisen arvosta. Tai siis, oonhan toki kuvannut, mutta en kokonaisuuksia, vaan sekalaisia ei-niin-kivoja räpsyjä. Vähän on muutenkin mennyt huonosti, mutta nyt suunta ylöspäin:-)

Eilen tein ekat kaksi pellillistä pipareita, kolmannen poltin täysin, ja tänään oon ahminut ensi joulunkin edestä suklaata. Tänään tarkotuksena vielä katsoa itsenäisyyspäivän (ai niin; hyvää itsenäisyyspäivää!) vastaanottojonon pukuja ja kirjottaa Joulupukille:-D Mennään jouluksi Kuopioon, minne muuallekaan, joten iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiso kuvapläjäys tulossa! Lav juu!

Wow, there are 256 of you already! So cool, thanks a bunch! Christmas is just around the corner and I'm so very excited. Have yourself a merry little Christmas now:-)

IMG_7530
IMG_7446
IMG_7522
IMG_7030
IMG_6673
IMG_7435fIMG_7533

17 kommenttia:

 1. tosi kivoja kuvia! ja hyvää itsenäisyyspäivää :)

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia!<3 ja upee blogi!:)
  käy tsekkaa ja liity lukijaks jos tykkäsit:)
  http://anutuulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kun sähän oot tollanen ihanan taiteellinen jä näin. Niin keksisitkö mitään nimeä tai ehotusta blogilleni nimeksi, kun oon hirveesti halunnut tässä nyt parin kk ajan jo aloittaa bloggaamisen, mutta en keksi hyvää nimeä.. :( Tykkään eniten selkeistä nimistä mikä ei oo hirveen pitkä. Ja mun nimi on ella, lempi väri pinkki, tykkään tyttömäisistä jutuista jne. Joo tiiän ettei tää nyt välttämättä oo paikka kysyy neuvoo, mut no kysyn silti. :D Ja sul on niin hienoja kuvia sun blogissa ja muutenkin ihana blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua oon otettu! Mulla itsellä on ollu ihan hirveet vaikeudet miettiessä blogin nimeä:-D Mutta siis, nimeä voi aina muuttaa jälkikäteen kun keksii paremman tai tylsistyy edelliseen, niin mäkin oon tehnyt monta kertaa!
   Blogin nimihän voi olla millä kielellä haluat, itse valitsin englannin koska pyrin kirjottamaan myös englanniksi. Myös esim. ranskan kieleksi tosi yksinkertasetkin jutut saa näyttämään ihanilta, muistan esim. yhden blogin nimeltä Bisous! (ranskaksi "pusuja!"), musta nimi oli aivan ihana vaikka suomeksi aika yksinkertainen:-) Täytyy tietty muistaa että kieliopit ja kaikki on oikein jos valitsee blogille "ulkomaalaisen" nimen.
   Mutta siis, mieti ittees ja sitä, mikä on sulle tärkeää. Jos joku biisi on vaikka sulle tosi tärkeä, ota säe sen sanoja nimeksi. Vaihtoehtoisesti voit selata biisien sanoja ja etsiä jotain hyvin sua ja sun tilannetta kuvaavia sanoituksia. Ja jos haluut oikeesti alottaa bloggaamisen nyt heti ja nimen keksiminen on ainut este, niin on aina nää nopeat, "helpoimmat" vaihtoehdot; "Ella's world" "My girly life" jne. jotka voit heti sen täydellisen nimen keksiessäsi vaihtaa!
   Ja ihanaa että multa kysytään tämmösiäkin juttuja, toivottavasti oli edes jotain apua! Itse siis kamppailin nimen kanssa kolme vuotta...

   Poista
  2. Kiitti sikana vastauksesta. Ja se blogin nimen vaihtamista en haluisi tehdä, sillä viime blogissani, kun sen tein niin ei tullu postaus ilmoituksia lukijoille sinne blogi etusivulle tai mikä onkaan, mut kiitti! Ja toi ranskan kieli on kyl niin totta, en ollu tajunnutkaan :)

   Poista
 4. Löysin sun blogin ja ihastuin heti sun kuvia selaillessa! Oot taitava kuvaamaan :) Sait uuden lukijan!

  http://kikka-daydreaming.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Oioi mitä kuvia. Vaau!

  ♥~ www.whenyourheartbeats.blogspot.fi


  VastaaPoista
 6. Oi mikä tunnelma näissä kuvissa <3

  VastaaPoista
 7. Kurkkaappa:)
  http://anni-johanna.blogspot.fi/2013/12/kesakuvitusta.html

  VastaaPoista