lauantai 12. lokakuuta 2013

It's always the darkest before the dawn

Moikka nöttöset (teitä on jo 200, WAU♥)! Mulla luo pää tyhjää, enkä yhtään tiiä, mitä kertoisin, mutta yritetään. Mulle kuuluu tällä hetkellä sangen hyvää, kiitos kysymästä, istun sohvalla ja syön keltaisia marianneja. Eilen aloitetusta herkkulakosta ei vissiin tullutkaan mitään, hups. Maanantain kokeenpalautus jänskättää hiiiirmuisesti, tuntuu ettei oikeen mikään aine mennyt hyvin. Mutta kohta loma!
                      Viimiset pari viikkoa on ollut mulle ihan hirveen raskaita, enkä oikeen osaa edes kertoa niistä. Oon miettinyt hirveesti tapahtuneita juttuja ja yrittänyt ymmärtää, ja mua ottaa päähän, kun en tajua. Nyt on kaikki onneksi paremmin, ja eteenpäin porskutetaan. Toivottavasti teillä on mennyt kivemmin:-)
                     No mutta kyllä, elämä jatkuu, ja olin tänään vähän kuvaamassakin. Vitsi kun vois vaan soittaa mallin paikalle kun inspis iskee, mutta eihän tänne korpeen kukaan pääse. Höh. Yritin kerätä tähän postaukseen vähän lämpimämpiä sävyjä, mitäs tykkäätte? Tulossa lisää!

Hello lovelies (Wait what, 200 followers? Love you♥)! I really don't have the slightest clue what to say. Well, I've just survived from the worst two weeks ever, I can't even -- Anyways, I'm moving on now, trying to forget everything and enjoy the fall; I even took some photos today! I tried to put together some warm toned pictures this time, yey or nay? More photos coming soon!

IMG_5288
IMG_5548
IMG_5227 IMG_5538IMG_5576kkIMG_5589

9 kommenttia: